25n
25N
25N

L'Agència Valenciana del Turisme i la Fundació Escola d'Organització Industrial col·laboren en l'impuls de l'Emprenedoria Empresarial Turística

L'Agència Valenciana del Turisme i la Fundació Escola d'Organització Industrial col·laboren en l'impuls de l'Emprenedoria Empresarial Turística
18/10/2016 -

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, i el director general de la Fundació EOI, Fernando Bayón, han signat aquest dilluns el conveni de col·laboració entre l’Agència Valenciana del Turisme i la Fundació Escola d’Organització Industrial per al desenvolupament de la ‘iniciativa coworking’ per a l’impuls de l’Emprenedoria Empresarial Turística.

Francesc Colomer ha ressaltat que aquest conveni “és una mostra de governança col·laborativa de la política turística”. En aquesta línia, ha explicat que des de la Generalitat “hem d’apostar per unir-nos i compartir coneixement amb una de les principals escoles de negocis com EOI per a fomentar l’emprenedoria en el sector turístic”, al mateix temps que ha assenyalat que “només treballant junts som molt més forts i aconseguirem els millors objectius per a la nostra destinació”.

A més, ha subratllat també la seua aposta pel coneixement, la innovació i el capital humà. “Hem de treballar per a crear un ecosistema d’avantguarda, perquè invertir en coneixement, en mesures d’impuls a l’emprenedoria i en capital humà sempre retorna a la societat”, ha remarcat.

Mitjançant aquest conveni, l’Agència Valenciana del Turisme col·labora econòmicament amb 50.000 euros per a diferents actuacions durant 2016 relacionades amb projectes de recerca i foment del l’emprenedoria i impuls a iniciatives empresarials.

Actuacions després de l’acord

En una primera fase de recerca, l’EOI realitzarà un mapatge d’agents del sector i identificaran les tendències i necessitats formatives del sector turístic valencià. A més, prioritzaran les tendències de futur i les necessitats formatives associades, i formularan les propostes de productes formatius.

En la segona fase se seleccionaren 11 seminaris d’entre 10 i 15 hores, dirigits a directius, càrrecs mitjans i emprenedors que es realitzaran en diferents punts en tota la Comunitat Valenciana. En la difusió dels seminaris impartits en llocs com València, Alacant, Castelló o la Vall d’Albaida es tindran en compte entitats i actors claus de l’ecosistema emprenedor amb els quals s’ha treballat en altres ocasions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 11 =

museo prehistoria