25n
25N
25N

L'aeroport de Castelló creix de nou amb quasi 13.000 passatgers a l'octubre

L'aeroport de Castelló creix de nou amb quasi 13.000 passatgers a l'octubre
04/11/2016 -

El director general de Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha informat que l’aeroport de Castelló ha tornat a batre el seu rècord mensual de passatgers amb els 12.955 registrats a l’octubre, enfront dels 12.311 de setembre.

En els deu primers mesos de l’any, la base castellonenca suma 87.978 passatgers, mentre que des de l’obertura al tràfic (desembre de 2014) es comptabilitzen més de 110.000 usuaris. Els vols regulars van registrar a l’octubre una ocupació mitjana superior al 80 %, una xifra “molt satisfactòria que confirma el bon rendiment que estan tenint les quatre rutes”, ha destacat Bernat. Amb motiu de l’inici la temporada d’hivern, s’ha interromput temporalment la connexió amb Bristol, que es reprendrà a la fi de març. Segueixen operatives les rutes de Londres, Sofia i Bucarest.

El responsable de la Generalitat confia que l’aeroport seguisca la tendència alcista al llarg del pròxim any. En aquest sentit, ha destacat la labor conjunta que estan desenvolupant Aerocas, SNC-Lavalin, l’Agència Valenciana de Turisme de la Generalitat i el sector empresarial, a través d’iniciatives com Introducing Castelló, per a obrir nous mercats.

D’altra banda, el director de Aerocas ha ressaltat l’alta valoració que tenen de l’aeroport els usuaris. En una enquesta realitzada per la concessionària SNC-Lavalin, el 73 % de les persones consultades respon que “sens dubte” tornarien a utilitzar la instal·lació, mentre que el 22 % contesta que “probablement”. Els factors més valorats són la seguretat, la neteja i l’existència d’un aparcament gratuït. Per contra, els usuaris enquestats troben a faltar establiments de restauració, una manca que es va a solucionar amb l’obertura de dues cafeteries aquest mateix mes. En aquest sentit, Joan Serafí Bernat ha posat en valor la labor exercida per l’empresa gestora de l’aeroport, SNC-Lavalin.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + quinze =