25n
25N
25N

L'advocat Carlos Sánchez Almeida i la periodista Laura Ballester responen a la pregunta: ‘Té límits la participació?’

La delegació de Transparència i Govern Obert, liderada pel diputat Roberto Jaramillo, organitza aquest dijous una taula redona sobre periodisme i participació ciutadana

L'advocat Carlos Sánchez Almeida i la periodista Laura Ballester responen a la pregunta: ‘Té límits la participació?’
13/06/2017 -

‘Té límits la participació?’. Sobre aquest tema tractarà la primera taula redona del cicle Periodisme i participació ciutadana el pròxim dijous 15 de juny, organitzada per la delegació de Transparència i Govern Obert que lidera el diputat Roberto Jaramillo.

“Davant la possibilitat d’augmentar la transparència institucional i la participació ciutadana que ofereixen les noves tecnologies segueixen persistint obstacles que ho impedeixen. A voltes es tracta de pressions amb un origen difícil de determinar; en altres casos, de lleis absolutament regressives”, resa la convocatòria. L’objectiu d’aquesta trobada és analitzar els impediments per a aconseguir una democràcia plena i com es pot lluitar contra ells.

Com a ponents intervindran Carlos Sánchez Almeida, membre fundador del Bufet Almeida i de la Plataforma en Defensa de la Llibertat d’Informació, i Laura Ballester, redactora de tribunals del periòdic Levante-EMV. L’acte tindrà lloc a les 18:30 hores a la sala de la Muralla del Col.legi Major Rector Peset.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 11 =

bombers
CCCC
Valencia activa