25n
25N
25N

El costat solidari de la Setmana Santa Marinera de València

El costat solidari de la Setmana Santa Marinera de València
17/01/2020 -

El món de la Setmana Santa Marinera de València està duent a terme diferents activitats solidàries, entre elles la recaptació d’objectes per a la protectora d’animals i l’organització de classes d’espanyol per a estrangers.

D’una banda, la Germandat de la Misericòrdia ha obert la recollida d’objectes que oferiran a la protectora d’animals MODEPRAN amb la finalitat de col·laborar per a fer més suportable l’hivern que pateixen de manera especial alguns animals. Aquesta iniciativa es desenvoluparà fins al pròxim 14 de febrer, segons ha informat la Junta Major en un comunicat

Totes aquelles persones que puguen oferir aliments, mantes, tovalloles i altres coses que puguen ser útils per a aquesta fi han de depositar-los en la seu de la Germandat de la Misericòrdia (C/Escalante 232,) els divendres de 19.30 hores a 20.30 hores.

D’altra banda, amb la finalitat de contribuir a facilitar la integració dels migrants al voltant del Marítim i en la seua vida a Espanya, la Confraria de Jesús de Medinaceli ha obert la inscripció per a oferir classe de castellà per a estrangers.

Tots aquells interessats, tant a rebre les classes com a impartir-les, han de posar-se en contacte en la seu de la Confraria de Jesús de Medinaceli situada al carrer Ernesto Anastasio, número 3. Les classes s’impartiran els divendres de 20 a 21.00 hores.

Amb totes dues iniciatives, la Setmana Santa Marinera “mostra una vegada més la seua solidaritat amb els éssers més febles de la nostra societat”, ha subratllat la Junta Major.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =