25n
25N
25N

L'actor valencià, Jordi Aguilar, participarà en la sèrie 'La Catedral del Mar'

València Extra entrevista a Jordi Aguilar, que ens descobreix l’essència de la sèrie

L'actor valencià, Jordi Aguilar, participarà en la sèrie 'La Catedral del Mar'
28/09/2016 -
JORDI AGUILAR_LACATEDRALFa unes setmanes va començar el rodatge de la sèrie ‘La Catedral del Mar’. Aquesta superproducció d’Antena 3, produïda per Diagonal Tv, és una adaptació de la coneguda novel·la d’Idelfonso Falcones, que es desenvolupa en la Barcelona medieval.
Amb un repartiment extraordinari, en el qual participen actors com Aitor Luna, Michelle Jenner o Tristán Ulloa, aquesta ambiciosa producció s’estrenarà en 2017.
València Extra ha tingut l’oportunitat de parlar amb l’actor valencià, Jordi Aguilar, que interpretarà al personatge de Cesc, uns dels bastaixos que van ajudar a portar les pedres amb les quals es va construir la Catedral de Santa María del Mar.
Jordi Aguilar compta amb una gran trajectòria professional. Als 8 anys, va començar a actuar en la companyia teatral ‘El Baúl’, dirigida per Pepe Fernández. Des de llavors, ha treballat en publicitat, musicals, teatre i televisió.
El seu últim treball en cine, en la última pel·lícula d’Alex de la Iglesia, el Bar, pendent d’estrena i en televisió, el personatge de Bosco en la sèrie Bajo Sospecha de Antena 3. Altres treballs destacables: la seua interpretació en la pel·lícula Silencio en la nieve, dirigida per Gerardo Herrero, en Teatre, el personatge de Kjell Bjarne que va coprotagonitzar amb Carmelo Gómez en Elling, dirigida per Andrés Lima, de gira per Espanya.
Què van a trobar els espectadors en aquesta nova sèrie?
Una boníssima adaptació de la novel·la d’Ildefonso Falcones, (absolutament recomanable) que gira entorn de la construcció de Santa María del Mar. Compta amb una cuidada posada en escena i narra una història de personatges en la Barcelona Medieval, en la qual no falten acció, amor, intriga, venjança. Vaja, que ho té tot.
Què té de tu el personatge que interpretes en ‘La Catedral del Mar’? Quina ha sigut la teua font d’inspiració?
En la sèrie encarne al personatge de Cesc, un dels Bastaixos, encarregats de portar les pedres des de la pedrera de Montjüic fins a la mateixa Església, considerat tot un honor en aquella època. Els Bastaixos són com una gran família que a més estan sempre al costat del protagonista, Arnau Estanyol (interpretat per Aitor Luna) a qui veuen créixer i ascendir al llarg de la seua vida. Els assajos, la caracterització i la mà del director et guien cap a la creació del teu personatge i també estar envoltat de tan bons actors sempre és una font d’inspiració. D’altra banda, bé és cert que a més aportes el teu físic, (eren uns homes grans i forts, com jo).
Amb un repartiment tan espectacular, Quin ambient es respira durant el rodatge?
Doncs l’ambient és meravellós. Alguns ja ens coneixíem d’altres treballs i als quals no coneixia ja puc dir que són amics. És el que té rodar i conviure durant una setmana a Càceres. Fins a finals de desembre, que finalitzarà el rodatge podrem seguir compartint bons moments en diferents localitzacions. Pròxima parada, Barcelona.
Finalment, En quins altres projectes estàs immers?
Ara mateix tinc pendent l’estrena de l’última pel·lícula d’Alex de La Iglesia, EL BAR, en la qual forme part de l’elenc. A més estem creant una Sitcom amb un equip de col·legues de la qual esperem poder donar més detalls molt ràpid.
Ara, només queda esperar a l’estrena d’aquesta nova sèrie espanyola que, sens dubte, serà tot un èxit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =

museo prehistoria