25n
25N
25N

L'activitat de 'Waterballs' i caiacs de la Ciutat dels Arts i les Ciències amplien el seu horari al juliol fins a les 22 hores

L'activitat de 'Waterballs' i caiacs de la Ciutat dels Arts i les Ciències amplien el seu horari al juliol fins a les 22 hores
18/07/2016 -

La Ciutat dels Arts i les Ciències ofereix este estiu als seus visitants les activitats a l’aire lliure ‘Waterballs’ i els caiacs transparents per a ‘navegar’ en els llacs que al juliol amplia horari fins a les 22.00 hores. A més, enguany compartix espai amb l’espectacular instal·lació ‘Nine Columns’, un conjunt de nou columnes de 7,5 metres d’altura instal·lades en el llac sobre una plataforma.

Les ‘Waterballs’ són una activitat en què els més atrevits demostren el seu equilibri dins d’una gran bambolla de plàstic de dos metres de diàmetre. En l’interior d’esta esfera, els participants llisquen sobre l’aigua en un divertit joc de contrapés i ràpids balancejos. Com a curiositat, destacar que esta activitat va sorgir dels entrenaments que realitzen astronautes per a dominar l’equilibri.

Per la seua banda, els caiacs tenen capacitat per a dos o tres persones i també és possible navegar amb una barca per a famílies o grups d’amics. Des d’estes embarcacions, els visitants poden disfrutar d’una perspectiva diferent de la Ciutat dels Arts i les Ciències, en especial de l’Hemisfèric i l’anell perimetral que rodeja el llac, a més de la instal·lació ‘Nine Columns’.

El preu, en el cas de “Waterballs”, és de 5 euros. Els caiacs costen 2,5 euros per 10 minuts; 5 euros per 20 minuts i 7,50 euros per 30 minuts (preu per persona) . Al juliol, l’horari d’ambdós servicis és de dilluns a diumenge de 10.00 a 22.00 hores. Estes activitats estaran en marxa durant tot l’estiu i fins al mes d’octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 3 =