25n
25N
25N

L'ACST organitza una reunió informativa sobre les clàusules sol i reclamacions bancàries

El pròxim 15 de febrer a les 15:00 hores en la Cambra de Comerç de València a Torrent.

L'ACST organitza una reunió informativa sobre les clàusules sol i reclamacions bancàries
09/02/2017 -

new-yorksubway-guideLes Clàusules sol són en aquests moments tema de màxima actualitat i principal preocupació de molts consumidors. L’Associació de Comerciants i serveis de Torrent en la seua aposta constant per oferir un servei afegit a tots els seus associats ofereix a tots els empresaris interessats una xarrada informativa especial. En concret, serà dimecres que ve 15 de Febrer de 2017, des de les 15.00 hores, amb entrada gratuïta per als empresaris interessats, ACST organitzarà una reunió informativa amb el títol “Clàusules sol i Reclamacions sobre Despeses Bancàries” de la mà dels seus socis i col·laboradors “Cases de Dret Advocats Torrent”.

La reunió informativa tindrà lloc en les instal·lacions de Cambra de comerç de València a Torrent en l’Avinguda al Vedat 105 i els interessats poden confirmar la seua assistència a través d’info@acst.es o del número de telèfon 655083172.

La sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Unió Europea ha suposat tot un canvi en les polèmiques clàusules sol que des de fa ja diversos dies els bancs han de retornar als clients afectats. Si és el seu cas o necessiten ampliar més informació, no dubten a acudir a aquesta reunió informativa amb professionals jurídics a Torrent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 11 =