caixa popular

L’ACCO ha format ja a 135 persones en 16 municipis de l’Horta Sud

Un 63% de les participants als tallers són dones i un 37% homes

L’ACCO ha format ja a 135 persones en 16 municipis de l’Horta Sud
14/07/2017 -

Les persones contractades per l’ACCO Horta Sud per a formar aturats de llarga durada de la comarca ja han realitzat tallers d’alfabetització digital i de competències transversals per incrementar la seva ocupabilitat en 16 dels 20 municipis que conformen l’Horta Sud – Alaquàs, Albal, Alcàsser, Aldaia, Alfafar, Benetússer, Catarroja, Massanassa, Mislata, Paiporta, Picanya, Quart de Poblet, Sedaví, Silla, Torrent i Xirivella-, tan sols quatre municipis no han sol·licitat, de moment, aquests tallers gratuïts per als seus municipis -Beniparrell , Lloc Nou de la Corona, Manises i Picassent-. Aquesta setmana les tècniques del ACCO han estat impartint docència a Paiporta, Alfafar i Aldaia.

En aquests dos mesos d’activitat s’han format ja 135 persones, 85 dones i 50 homes, el que suposa que un 63% de les participants són dones i un 37% homes. Aquests cursos formen part d’una de les línies de treball de l’Acord Comarcal per l’Ocupació (ACCO) de l’Horta Sud.

Les altres dues línees de treball van dirigides a les empreses. La comarca de l’Horta Sud compta amb 26.760 empreses i 63 polígons industrials situats al seu territori. En l’assessorament empresarial es posa l’accent en aquells valors que li donen un plus a l’emprenedorisme, com l’economia circular o l’economia verda.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris