25n
25N
25N

Labora suspén de manera temporal tota la seua activitat formativa

Labora suspén de manera temporal tota la seua activitat formativa
13/03/2020 -

Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, ha suspés de manera temporal tota la seua activitat formativa presencial des de dilluns que ve 16 de març.

Labora ha pres aquesta mesura després de la determinació de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i afectarà tots els centres i entitats que imparteixen aquesta formació en modalitat presencial, així com a la part presencial en la modalitat de teleformació.

Per tant, aquesta mesura és aplicable als següents programes i modalitats:

· Programes mixtos d’Ocupació – Formació.

· Accions formatives dirigides prioritàriament a persones treballadores ocupades que actualment es troben en execució

· Accions formatives dirigides prioritàriament a persones treballadores desocupades que actualment es troben en execució

· Accions formatives realitzades en el marc de convenis de col·laboració

· Activitats formatives de plans de formació dirigits a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva

· Accions formatives impartides en Centres de Referència Nacional, centres Labora Formació i Centres Integrats de Formació Professional de titularitat de LABORA

· La formació no finançada amb fons públics desenvolupada per centres i entitats d’iniciativa privada destinada a l’obtenció de certificats de professionalitat

· Contractes per a la formació i l’aprenentatge. La suspensió de l’activitat educativa, serà aplicable a l’activitat formativa presencial inherent a aquests contractes, incloent-hi la part presencial que es realitze en la modalitat de teleformació, sense que això implique una suspensió del contracte ni l’increment de la duració acordada d’aquest.

En aquests casos la formació s’ajornarà o concentrarà de manera que es puga impartir amb posterioritat a la suspensió, amb el límit en tot cas de la duració acordada en el contracte.

La suspensió de l’activitat formativa implica la no assistència de l’alumnat durant el període de suspensió establit per les autoritats sanitàries. Les absències durant aquests períodes es consideraran faltes justificades amb caràcter general.

Labora recomana a la ciutadania que seguisquen l’actualitat informativa a través dels perfils oficials de xarxes socials (@GVALabora, @Generalitat i @GVASanitat i @GvaEconomia).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 6 =