25n
25N
25N

Labora reprén els fòrums d'ocupació amb un model semipresencial que garanteix les mesures de seguretat a causa de la pandèmia

Labora reprén els fòrums d'ocupació amb un model semipresencial que garanteix les mesures de seguretat a causa de la pandèmia
27/10/2020 -

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació, Labora i la Conselleria d’Economia Sostenible reprendran els fòrums Connecta Labora amb un model semipresencial per tota la Comunitat Valenciana, per a facilitar a la ciutadania la cerca de treball i fer més pròxims els servicis d’ocupació que ofereix l’Administració pública.

En aquest sentit, serà imprescindible sol·licitar cita prèvia per a poder assistir a aquests esdeveniments, que combinaran els actes presencials amb els virtuals, adaptant-se així a la nova normalitat. Se celebraran sessions, enregistraments i fòrums.

Les sessions consistiran en seminaris web que s’emetran mitjançant la plataforma Zoom. Algunes d’elles inclouran la presentació dels serveis de Labora, una sessió sobre formació i tallers relacionats amb la cerca d’ocupació.

Els enregistraments permetran l’accés de les persones participants en una sèrie de vídeos que podran visualitzar quan trien.

Finalment, els fòrums posaran en contacte a les persones participants amb el personal de Labora per a la resolució de dubtes o assessorament.

Els primers sis fòrums tindran lloc, abans de la finalització de l’any 2020, a Gata de Gorgos (6 de novembre), Riba-roja de Túria (20 de novembre), València (27 de novembre), Rojals (1 de desembre), Alzira (4 de desembre), Sagunt (10 de desembre) i Castelló de la Plana (18 de desembre). Els esdeveniments continuaran realitzant-se en altres municipis durant els primers mesos de l’any 2021.

El projecte #ConnectaLabora neix de la necessitat d’intercanviar opinions i experiències sobre les necessitats del mercat de treball en la Comunitat Valenciana i el seu propòsit és contribuir a la millora de les polítiques d’ocupació.

Els fòrums reprenen la seua activitat sense perdre de vista els tres objectius principals d’aquesta iniciativa: divulgar els serveis, prestacions i polítiques de Labora; acostar i posar en contacte a les persones amb empreses, i finalment, dotar d’estratègies a les persones participants per a millorar la seua ocupabilitat.

S’han habilitat diferents zones en els Fòrums Connecta Labora per a garantir la seguretat dels qui participen. S’han dissenyat cinc zones per a entrevistes, els tallers de formació, la simulació d’entrevistes de treball, la zona aula TIC i un set d’enregistrament de vídeo currículum. Totes les zones s’han dissenyat per a garantir 1,5 metres de separació entre participants i la instal·lació de mampares per a protegir a totes les persones de la COVID-19.

Zona d’entrevistes

Aquests espais comptaran amb mampares de seguretat, gel hidroalcohòlic en cada taula i neteja del mobiliari en finalitzar l’entrevista de cada usuari o usuària. Aquestes entrevistes es realitzaran amb cita prèvia per a evitar les aglomeracions.

També existirà un taulell que oferirà assessorament Laboral amb la finalitat d’ajudar als qui participen a preparar la seua entrevista i triar les ofertes que més s’adapten al seu perfil professional. Finalment, les entrevistes de treball estaran complementades amb entrevistes de treball virtuals. D’aquesta manera, aquells usuaris o usuàries i empreses participants que no puguen acudir als fòrums Connecta Labora puguen participar en aquestes.

Fòrum virtual

Garantint les mesures de seguretat i, amb l’objectiu d’oferir els fòrums Connecta Labora al nombre més gran de persones possibles, s’ha dissenyat un esdeveniment virtual per a evitar aglomeracions i afavorir les entrevistes entre participants i personal tècnic de Labora. A través d’un seminari web, un presentador o presentadora dinamitzarà les intervencions i introduirà les preguntes dels espectadors i espectadores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =