25n
25N
25N

Labora rep més de 102.000 sol·licituds per a les ajudes de persones treballadores autònomes afectades per COVID-19

Labora rep més de 102.000 sol·licituds per a les ajudes de persones treballadores autònomes afectades per COVID-19
08/04/2020 -

Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, ha rebut fins a les 13.00 hores d’aquest dimecres al voltant de 102.000 sol·licituds per a les ajudes de persones treballadores autònomes afectades per la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

El tràmit per a poder sol·licitar la subvenció s’ha obert a les 9.00 hores d’aquest dimecres en la pàgina web sense que, de moment, s’hagen presentat incidències malgrat la gran quantitat de sol·licituds presentades.

Labora ha posat en marxa un procediment per a evitar el col·lapse de la seua pàgina web, tenint en compte el gran trànsit que s’anava a produir. D’aquesta manera, les persones que demanden l’ajuda se’ls assignarà una data i franja horària per a poder presentar tota la documentació. El procediment pot veure’s en aquesta infografia.

En aquest sentit, un equip de persones de la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions i de Labora han estat treballant des de fa dies per a oferir garanties de seguretat i accessibilitat a les persones sol·liciten les subvencions.

Les ajudes ascendiran a 1.500 euros en el cas de negocis que hagen hagut de tancar i de 750 euros per als quals, no havent sigut obligats a tancar, hagen patit disminució d’ingressos, en les condicions que estableix el reial decret de declaració de l’estat, i es concediran de manera directa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 19 =