25n
25N
25N

Labora publica els imports que els ajuntaments afectats per la DANA rebran per a contractar a persones desocupades

Labora publica els imports que els ajuntaments afectats per la DANA rebran per a contractar a persones desocupades
07/11/2019 -

Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, ha publicat en la seua pàgina web (consultar ací) els imports que els ajuntaments afectats per la DANA rebran per a contractar a persones desocupades.

En total, Labora destinarà al voltant de 5,8 milions d’euros per a aquest pla extraordinari d’ocupació que afectarà els municipis que es van veure afectats per les pluges torrencials.

Les ajudes permetran que els ajuntaments contracten al voltant de 400 persones desocupades. Aquestes subvencions formen part del paquet de mesures aprovat pel Consell per a pal·liar els efectes de les pluges torrencials que van tindre lloc el mes de setembre passat en la nostra Comunitat.

En concret, les localitats beneficiàries del pla se situen a les comarques del baiz Segura, El Baix Vinalopó, L’Alt Vinalopó, el Comtat de la província d’Alacant, a les comarques de La Costera (2) i la Vall d’Albaida (14), de la província de Valencia.

Tots els municipis que han sol·licitat les subvencions han rebut ajudes i podran començar ja la selecció de les persones que seran contractades abans de final d’any.

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació calcula que, amb aquesta dotació, seran al voltant de 400 les persones que podran ser contractats durant sis mesos. Per a poder ser beneficiari de les ajudes les persones desocupades han d’estar donades d’alta en Labora.

Així, les persones participants en aquest programa seran seleccionades per sondeig entre les inscrites com a demandants d’ocupació en els Espai Labora dels municipis corresponents.

Serà cada ajuntament el que sol·licite al seu Espai Labora les professions que considere oportunes per a fer tasques d’interés general en la seua localitat per a intentar pal·liar, en la mesura que siga possible, la greu situació en la qual han quedat comarques com La Vega Baixa.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + tres =