25n
25N
25N

Labora ofereix subvencions a les empreses que contracten a més de 20 persones desocupades

Arxiu GVA

Labora ofereix subvencions a les empreses que contracten a més de 20 persones desocupades
22/07/2019 -

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació, Labora, ofereix subvencions de fins a 12.600 euros a les empreses per la contractació indefinida inicial de més de 20 persones desocupades pertanyents a col·lectius desfavorits, segons ha informat aquest dilluns el Consell en un comunicat.

D’aquestes ajudes podran beneficiar-se les empreses amb centre de treball en la Comunitat Valenciana sempre que es comprometen a mantenir les ocupacions creades durant almenys vint-i-quatre mesos.

Les entitats privades interessades a percebre les ajudes han de presentar la seua sol·licitud de forma telemàtica a través de l’apartat de subvencions de la web de Labora. El termini de presentació de sol·licituds ja està obert i finalitza el 31 d’octubre de 2019 i la notificació de les resolucions i actes de tràmit es duran a terme a través de la seu electrònica de la Generalitat.

Les persones contractades mitjançant aquestes subvencions hauran d’haver romàs desocupades i inscrites com a demandants d’ocupació en Labora fins a la seua contractació.

Així mateix, han de pertànyer a algun dels següents col·lectius: ser persones desfavorides, joves que no hagen tingut un contracte indefinit o fix discontinu en els 6 mesos previs, joves entre 16 i 24 anys i persones majors de 50 anys, o ser persones molt desfavorides, aquelles que no hagen tingut un contracte indefinit o fix discontinu en els 24 mesos previs i joves entre 16 i 24 anys i persones majors de 50 anys que no hagen tingut un contracte indefinit o fix discontinu en els 12 mesos previs.

L’import de la subvenció ascendirà a 5.670 euros en el cas de persones desfavorides; si concorre addicionalment la condició de dona o diversitat funcional, 6.300 euros. En el cas de persones molt desfavorides, l’ajuda ascendirà a 11.340 euros i si concorre la condició de dona o diversitat funcional, 12.600 euros.

Sobre aquest tema, el secretari autonòmic d’ocupació, Enric Nomdedéu, ha assenyalat que “amb aquestes ajudes volem impulsar la inserció laboral de les persones desocupades de la Comunitat i, alhora, beneficiar al teixit empresarial valencià, donant l’oportunitat a les entitats privades d’ampliar el seu personal”, ha exposat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 6 =

museo etnologia
museo etnologia
ficcions 2019-2020