caixa popular

La zona comercial d'Alfafar segueix creixent

Enguany, Bauhaus i GiFi han confiat en la zona comercial d’Alfafar per a obrir les seues noves tendes

La zona comercial d'Alfafar segueix creixent
26/05/2017 -

La zona comercial d’Alfafar consolida el seu creixement a passos engegantits en els últims anys. Només enguany, cadenes com Bauhaus o GiFi, han confiat en la zona comercial del municipi per a obrir les seues noves tendes en el nostre país.

Amb una extensió aproximada de 700.000 metres quadrats, 160 comerços, i una mitjana de 156.000 visitants de mitjana al dia els caps de setmana, Alfafar té previst seguir creixent amb l’obertura de més establiments que han signat ja la seua obertura en la localitat i altres tant en negociacions avançades. Empreses de diferents àmbits i sectors pensen ja en la zona comercial d’Alfafar pel gran atractiu d’oci i econòmic que pot representar per a les seues empreses esta gran zona comercial. L’últim a fer-ho ha sigut la companyia francesa GiFi que el dijous obria les seues portes al públic en la qual és la seua primera tendisca insígnia a Espanya.

Restauració, moda, llar… tot té cabuda en la qual està ja considerada com la zona comercial més dinàmica d’Espanya. I açò es veu en les diferents empreses que durant els últims anys han triat Alfafar, municipi valencià de l’Horta Sud que reafirma la seua força comercial any rere any.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios