25n
25N
25N

La zona comercial d'Alfafar es converteix en una de les més importants de la Comunitat

L’any 2014 es va iniciar la primera fase d’Alfafar Parc en el municipi amb l’obertura de Ikea València

La zona comercial d'Alfafar es converteix en una de les més importants de la Comunitat
06/04/2017 -

La zona comercial d’Alfafar s’ha desenvolupat en els últims anys fins a convertir-se en una de les més importants de la Comunitat Valenciana.

Amb l’obertura de Bauhaus el passat 30 de març, la zona comercial d’Alfafar segueix creixent des que es va iniciar l’any 1975 amb la instal·lació del primer Continent d’Espanya. D’esta manera, Alfafar es convertia en la primera localitat de la Comunitat Valenciana a tenir una zona comercial.

Des de llavors s’ha anat expandint fins a explicar en l’actualitat amb una extensió aproximada de 700.000 metres quadrats, 160 comerços, i una mitjana de 156.000 visitants de mitjana al dia els caps de setmana.

El 17 de juny de 2014 va obrir les seues portes la tenda Ikea València Alfafar, convertint-se en la segona tenda Ikea més gran d’Espanya, amb 37.300 metres quadrats, i una plantilla de 400 persones.

L’arribada del gegant suec va iniciar un camí de creixement econòmic en la zona que ha atret amb el pas del temps a altres grans empreses com l’arribada de la cadena nord-americana Tony Roma’s, el restaurant Viena, un restaurant espanyol de menjar europeu que va decidir obrir el seu primer restaurant de la Comunitat Valenciana a Alfafar, o l’ampliació i reubicació de Decathlon.

En la zona comercial d’Alfafar trobem establiments pertanyents a diferents sectors com són: gimnasos, boleras, grans superfícies, hotels, supermercats, tendes de mobles o els centres comercials de Parc Albufera, Carrefour i MN4.

Per al pròxim any està prevista l’obertura d’un nou establiment Ribs, el primer restaurant familiar d’Espanya especialitzat a menjar americà.

Alfafar és una localitat pionera a oferir nombrosos serveis, dotació d’espais públics i atendre les necessitats comercials de la ciutadania. Gràcies al creixement de la zona comercial es creen oportunitats d’ocupació no solament per als veïns i veïnes d’Alfafar sinó també per a la Comunitat Valenciana en general.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 14 =

museo prehistoria
museo prehistoria