caixa popular

La XXIX Volta a Peu del barri de Sant Francisco ha tornat a unir esport i solidaritat a Mislata

La carrera, compleix vint-i-nou anys, arreplegant quilos de menjar per als més necessitats

La XXIX Volta a Peu del barri de Sant Francisco ha tornat a unir esport i solidaritat a Mislata
18/09/2017 -

La Clavaria de Sant Francisco d’Assís ha tornat a ser l’amfitriona d’aquesta carrera solidària amb una trajectòria de quasi trenta anys. Un any més any, gràcies al suport de Runners Ciutat de València, els qui col·laboren en l’organització de l’esdeveniment amb la clavaria des de fa tres anys, la Volta a Peu, ha sigut novament un exemple de tradició.

El caràcter solidari que defineix a la Volta és el principal atractiu d’aquesta carrera que té com a característica la recollida d’aliments que finalment es destinaran a Càritas i La Creu Roja de Mislata.

Amb una distància de 5,2 Km. per als Sèniors, Veterans i Juvenils, la Volta, va començar el seu recorregut en l’Avinguda Blasco Ibáñez, i posteriorment, van ser prenent protagonisme els més xicotets, ja que es va idear un recorregut de 70 metres perquè els menors de fins a 5 anys pogueren participar en la Volta.

Amb aquest esdeveniment s’inicia la setmana d’actes festius de les festes de Sant Francesc d’Assís. el pròxim, el dijous amb el Recital de poesia del grup Moviment Artístic de Mislata, en el local social de la Parròquia Sant Francesc d’Assís.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios