25n
25N
25N

La XII edició de la Mostra Agroalimentària i Comercial d’Alcàsser obri les portes amb molt sabor

La XII edició de la Mostra Agroalimentària i Comercial d’Alcàsser obri les portes amb molt sabor
21/10/2016 -

Ha arribat el dia. “El saber i el sabor” ocuparan el poble d’Alcàsser amb la XII edició de la seua mostra agroalimentària i comercial. A partir de les 20 hores, l’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora, inaugurarà la mostra amb l’assistència d’alcaldes d’altres municipis pròxims. Durant els pròxims 3 dies i en concret, fins al diumenge, veïns i turistes tindran una oportunitat única de degustar el millor de la nostra terra.

A més de la Mostra, també podran recórrer els carrers de la ciutat amb un interessant Mercat Medieval. Podran gaudir de la recreació d’oficis artesans, mercaders, tavernes, música i dansa àrab del grup A l’IBI, teatre de carrer de la companyia Papa Luna, i moltes sorpreses més. Enguany l’empresa que es fa càrrec és Balconet, amb gran experiència en grans fires medievals per la geografia espanyola.

Tot preparat per a esta vesprada i València Extra s’acostarà a viure amb la seua gent una mostra amb molt sabor. De fet, “Sabers i Sabors” ara sí que comencen als carrers d’Alcàsser. Sens dubte la nostra recomanació per a gaudir estos tres intensos dies d’interessants propostes gastronòmiques al costat de casa.

Si voleu acostar-vos a Alcàsser, ací teniu una tota l’agenda per a este cap de setmana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 1 =

museo prehistoria
museo prehistoria