25n
25N
25N

La Women’s Health Fit Night Out completa el programa per a la seua edició valenciana

La gran festa del fitness destinarà part de la recaptació per inscripcions a ajudar a refugiats de guerra per mitjà de Creu Roja

La Women’s Health Fit Night Out completa el programa per a la seua edició valenciana

La primera edició de la Fit Night Out que Women’s Health celebrarà a València 27 d’octubre segueix en forma. Així, l’organització de l’esdeveniment ha anunciat que donarà part dels ingressos generats per les inscripcions al programa “Ajuda al refugiat” de Cruz Roja Española. D’esta manera, esta causa solidària ja porta recaptats 10.000 euros en 2016.

D’altra banda, la Women’s Health Fit Night Out de València comptarà amb la complicitat del concessionari oficial de SEAT Levante Motor, que aportarà el nou model Ateca com a vehicle col·laborador. Així, les participants en l’esdeveniment tindran oportunitat de conéixer el cotxe de primera mà sota el lema “Canvia el teu punt de vista” en una picada d’ullet cap a la ruptura d’estereotips i la implicació de la dona tant en l’àmbit esportiu com a automobilístic.

El tret d’eixida de la Women’s Health Fit Night Out serà dijous que ve a les 18 hores, quan la Plaça de l’Ajuntament de València aculla una successió d’activitats impartides per instructors de primer nivell:

  • 18:00h – 19:00h: Masterclass de SH’BAM (Les Mills)
  • 19:00 – 19:45h: Masterclass de BODYCOMBAT (Les Mills)
  • 19:45h – 20:30h: Masterclass CUBBÁ (APTA Vital Sport)
  • 20:30h – 21:15h: Masterclass ¡ARRIBA! (Sara Carmona, coautora del blog Doble o Nada de WH)
  • 21:15h – 22:00h: Masterclass BODYBALANCE (Les Mills)

Així mateix, desenes de centres i gimnasos de la ciutat obriran les seues portes fins a mitjanit per a fomentar els hàbits saludables entre el públic femení, posant a la seua disposició activitats gratuïtes, promocions i ofertes especials que solament estaran disponibles este dia. El llistat complet de centres i gimnasos adscrits es pot consultar en la web de l’esdeveniment: www.fitnightout.es.

Les dones interessades a participar en les activitats que es celebraran en la Plaça de l’Ajuntament han de formalitzar la seua inscripció per 3,5 euros a través de www.fitnightout.es/fit-inscripciones. Els welcome packs i les samarretes oficials es podran arreplegar allí mateix el dia de l’esdeveniment a partir de les 16 hores.

Quan: Dijous 27 d’octubre 2016
On: Plaza de l’Ajuntament de València
Horari: 18 – 22 hores
Més informació: Tel. 91 347 02 92 – 91 347 00 51
Web oficial: www.fitnightout.es
Twitter / Instagram @WomensHealthESP
Facebook: www.facebook.com/womenshealth.es
Hashtag oficial: #FNOValencia16

Fit Night Out

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × un =

museo prehistoria
museo prehistoria