caixa popular

La VIU es consolida com a projecte universitari i fixa la seua nova seu en l'Edifici Gallery

La VIU es consolida com a projecte universitari i fixa la seua nova seu en l'Edifici Gallery
12/07/2017 -

La Universitat Internacional de València (VIU) es traslladarà en els pròxims mesos al centre de València, fruit del creixement experimentat en els últims anys tant en el seu nombre d’alumnes com en el seu personal intern (PAS i PDI).

Amb aquesta nova seu, la VIU segueix projectant el seu concepte d’Universitat “Des de València cap al món”, posicionant-ho com un projecte de referència a nivell nacional i internacional. Donat el lloc privilegiat en el centre de la València, la VIU gana en visibilitat i s’acosta als seus estudiants, oferint-los serveis afegits. Entre ells, comptarà amb nous espais per a la realització de Master Class, un espai que servirà de meeting point per a alumnes, així com amb una innovadora Biblioteca Virtual, punts de trobades fonamentals per a la interacció entre estudiants i professors de qualsevol lloc del món.

Responsabilitat Social Universitària

La nova seu, que se situarà en el carrer Pintor Sorolla 21 de València, compta amb 3.000 metres quadrats distribuïts en 7 plantes. Cal destacar el compromís adquirit per a reduir significativament l’impacte ecològic que l’Edifici puga suposar per al medi ambient, fent-ho sostenible en la seua activitat.

Per això, es promourà la reducció de les emissions, el reciclatge dels residus i el correcte ús dels espais i instal·lacions, a més de garantir la sostenibilitat mediambiental dels recursos, amb la finalitat de millorar l’eficiència energètica de l’Edifici.

Creixement com a projecte universitari

La Universitat Internacional de València compta amb un model d’ensenyament sòlid i prometedor, tal com demostra el continu creixement d’alumnes i professors des de la seua creació. En l’actualitat compta amb més de 5.000 estudiants i més de 600 professors. Fruit d’aquest creixement, la VIU augmentarà els seus Graus i Màsters per al curs acadèmic 2017-2018, en els quals comptarà amb un total de 55 programes d’àrees de coneixement com a Ciències de la Salut, Ciència i Tecnologia, Educació, Economia i Empresa, Dret i Arts i Humanitats.

Innovació i qualitat educativa

La VIU és una universitat online, amb marcat caràcter internacional, que potencia l’ús de les noves tecnologies com a mitjà que permeta millorar l’experiència i aprenentatge de l’alumne. A través de la flexibilitat en l’accés al coneixement, alumnes de més de 40 països conviuen, interactuen i aprenen amb una metodologia personalitzada. La Universitat ofereix Graus i Màsters online amb una metodologia basada en l’ensenyament col·laboratiu i l’activitat del qual es desenvolupa dins d’un campus virtual. Açò permet que qualsevol persona amb connexió a Internet puga accedir a la formació universitària, oferint la possibilitat d’assistir a classes en directe a través de videoconferències.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + disset =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris