25n
25N
25N

La V carrera universitària tanca el circuit Divina Pastora

La prova se celebra este diumenge i el recorregut es de 5.300 metres

16/06/2016 -

La prova forma part del XII Circuit Divina Pastora Seguros de Carreras Populares de Valencia. La competició s’organitza conjuntament amb la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la UV. És la sisena prova del circuit esmentat i la segona més ràpida.

La competició comptarà amb dos torns d’eixida des del carrer del Primat Reig: un a les nou del matí per als corredors que tinguen dorsal preferent A, B, C o D i un altre sis minuts més tard per a la resta de corredors.

TALLS DE TRÀNSIT

A partir de les 6.30 h es tallarà al trànsit el tram de Primat Reig entre els carrers de Daniel Balaciart i Ramón Asensio, per tal de muntar la zona d’eixida de la carrera. A partir de les huit del matí es tallarà el mateix tram però en sentit avinguda de Catalunya.

Està previst que el trànsit torne a la normalitat a partir de les 10.30 h del matí aproximadament, que serà quan finalitze el desmuntatge de la zona d’eixida. Durant el recorregut total de la carrera, la Policia Local de València farà l’acompanyament oportú pel que fa a la regulació del trànsit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =