25n
Orgull
Orgull

La Universitat Popular inicia la matrícula de les 8.817 places que oferix en els seus 28 centres de València

La Universitat Popular inicia la matrícula de les 8.817 places que oferix en els seus 28 centres de València
13/09/2016 -

La Universitat Popular de València ja ha iniciat el període de matrícula per a les activitats de llarga duració. La matriculació dels cursos es podrà realitzar de forma presencial en els 28 centres de la Universitat fins al pròxim 21 de setembre. Cada activitat que s’oferix té assignat un dia i hora específics de matrícula que es poden consultar en la pàgina web <universitatpopular.com>.

Enguany, l’oferta d’activitats de cicle llarg –de setembre a juny– comprén 22 disciplines diferents: alfabetització, anglés, artesania, balls de saló, ceràmica, comunicació, cultura general, cultura valenciana, dansa valenciana, artesania vidriada, espanyol per a estrangers/es, fotografia, gimnàstica, gimnàstica-ioga, informàtica, mecanografia, música, pintura i dibuix, restauració de mobles, tabal i dolçaina, tall i confecció, i teatre.

Les classes de la Universitat Popular comencen el dia 28 de setembre per als grups de dilluns-dimecres i el dia 29 per als grups de dimarts-dijous. Per al curs 2016-2017, la Universitat Popular ha oferit 557 grups d’activitat i 8.817 places, sols per a activitats de cicle llarg. A estes activitats se sumaran a l’octubre les del programa Coordenades, de duració variable i més curta.

La regidora d’Igualtat i vicepresidenta de la Universitat Popular, Isabel Lozano, ha explicat que “avancem cap a una Universitat Popular en què cada any tenen cabuda més persones, hi ha més varietat en l’oferta i més diversitat en duració i continguts”.

Lozano assegura que “amb els mateixos recursos hem donat un important impuls a una institució que és un referent en els nostres barris”. Segons la regidora Lozano, “si el curs passat començàrem amb un programa experimental d’ampliació de la Universitat Popular, enguany li fem una decidida espenta i ampliem el nombre de places i d’activitats, ja que en pocs dies presentarem l’extens programa d’activitats del programa Coordenades, on hi haurà moltes sorpreses”.

La vicepresidenta de la Universitat Popular ha assenyalat que “cada nou curs acadèmic treballem per a impulsar la participació social des del coneixement i la formació, aprofundir en l’obertura als barris i consolidar la Universitat Popular com a referent de treball intergeneracional amb la igualtat, la inclusió i la solidaritat com a eixos”.

Per al curs 2016-2017, les activitats més sol·licitades en el període de preinscripció són Gimnàstica, Anglés, Balls de Saló, Pintura i Dibuix i Informàtica.

Dels 28 centres de la Universitat Popular a la ciutat de València, els que oferixen més places d’activitats de cicle llarg són Russafa, la Malva-rosa, Algirós, Rovella i Sant Marcel·lí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 2 =