25n
25N
25N

La Unitat d'Admissió del Peset renova la seua acreditació de qualitat ISO 9001:2008

La Unitat d'Admissió del Peset renova la seua acreditació de qualitat ISO 9001:2008
03/10/2016 -

La Unitat de Documentació Clínica i Admissió (UDCA) de l’Hospital Universitari Doctor Peset ha renovat la seua certificació de qualitat segons la norma internacional ISO 9001:2008. Aquesta acreditació evidencia que es compleixen els estàndards de qualitat internacionalment reconeguts tant en la gestió de la demanda d’hospitalització, urgències i consultes externes, com en la gestió de la documentació clínica i en la gestió i anàlisi dels sistemes d’informació.

“Des que l’any 2008 rebem el primer certificat d’acreditació de qualitat assistencial atorgat pel ja desaparegut Institut per a l’Acreditació i Avaluació de les Pràctiques Sanitàries (INACEPS), el compromís d’aquesta unitat amb la millora contínua ha sigut constant i la motivació i implicació del personal ha permés que obtinguem una acreditació tan exhaustiva i exigent com la ISO9001:2008”, ha explicat el doctor Ramón Romero, cap de la Unitat de Documentació Clínica i Admissió de l’Hospital Universitari Doctor Peset.

La UDCA d’aquest hospital valencià és l’única de la Comunitat Valenciana de gestió pública que compta amb la certificació ISO 9001:2008 i una de les poques d’Espanya. Este tipus d’unitats s’encarreguen d’assegurar l’eficiència en la utilització dels recursos i la cohesió del conjunt de l’organització enfront del pacient i el seu procés assistencial. En el cas de l’Hospital Universitari Doctor Peset, el paper de la UDCA ha sigut fonamental per a engegar Orion Clinic, l’aplicació de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública que gestiona la Història Clínica Electrònica.

La certificació ISO 9001:2008 aporta un prestigi addicional al treball que es realitza diàriament des d’aquesta unitat i marca unes línies clares a seguir per a continuar millorant la qualitat de l’atenció que es presta tant als pacients com als professionals del Departament de Salut de València – Doctor Peset.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − set =