caixa popular

La Trobada Jove #Noemtoqueselwhatsapp 2017 de l'IVAJ se celebra en el 'Igual-ment Fest' de l'Ajuntament de València

La Trobada Jove #Noemtoqueselwhatsapp 2017 de l'IVAJ se celebra en el 'Igual-ment Fest' de l'Ajuntament de València
20/10/2017 -

El secretari autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat, Alberto Ibáñez, i la regidora de l’Ajuntament de València, Isabel Lozano, amb els seus respectius equips de treball, han acordat que la Trobada Jove Noemtoqueselwhatsapp 2017 de l’IVAJ es desenvoluparà en el centre de la ciutat de València el pròxim 26 de novembre, integrada en les activitats de la jornada ‘Igual-men Fest’.

Alberto Ibáñez ha destacat la importància que aquest 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència contra les Dones, la iniciativa jove Noemtoqueselwhatsapp “s’amplifique gràcies a l’ajuntament de València”.

La Trobada Jove #Noemtoqueselwhatsapp 2017 està oberta a joves de 14 a 17 anys de centres educatius i associacions juvenils de la Comunitat Valenciana que presentaran les propostes seleccionades en les modalitats de fotografia, vídeo, teatre i dansa, rap i altres expressions musicals, còmic, grafit i cartells

Les bases estan disponibles en la web de l’IVAJ www.ivaj.gva.es. La presentació de propostes finalitza el 7 de novembre de 2017.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − setze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios