25n
25N
25N

La tradicional carrera de Sant Silvestre va omplir de disfresses els carrers de Mislata

Mig miler de persones van acomiadar l’any participant en aquesta cita esportiva i nadalenca

La tradicional carrera de Sant Silvestre va omplir de disfresses els carrers de Mislata
02/01/2018 -

La Sant Silvestre de Mislata organitzada pel Club d’Atletisme Fent Camí i la Regidoria d’Esports va reunir a prop de 500 participants en la vesprada del passat divendres. Es tracta d’una cita consolidada en el calendari esportiu, i de les més participatives de les quals transcorren en la ciutat.

Complint amb la seua cita, un riu de corredors disfressats va omplir el divendres 29 de desembre l’avinguda Gregorio Gea de Mislata de color i diversió per a totes les edats. Va comptar amb la participació de corredors individuals, però cada any augmenta el nombre d’equips, formats per falles, associacions, grups d’amics o famílies senceres que decideixen unificar els seus estilismes en una celebració on no solament és important ser ràpid; cal ser imaginatiu.

Acomiadar l’any practicant esport és el principal al·licient d’aquesta carrera, que consta de poc més de tres quilòmetres, i on els corredors contagien al públic del millor sentit de l’humor, en un ambient plenament festiu.

L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor d’Esports, Toni Arenas, van estar presents en la prova i van ser els encarregats de lliurar els premis a les disfresses més originals, així com de donar els premis dels sorteigs realitzats pel Fent Camí entre tots els participants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 9 =

bombers
bombers