25n
25N
25N

La torrentina Àfrica Sánchez, guardonada amb el premi Herois Fallers 2017

La falla Maestro Gozalbo-Conde Altea premia a aquells que tenen Històries de passió per les falles, de dur treball o de superació personal

La torrentina Àfrica Sánchez, guardonada amb el premi Herois Fallers 2017
03/03/2017 -

Ahir a la vesprada la falla Maestro Gozalbo-Conde Altea va fer lliurament dels guardons que premien a tots els “herois” de la festivitat josefina. Històries de passió per les falles, de dur treball o de superació personal, com és el cas de la torrentina Àfrica Sánchez, qui ha estat lluitant contra una malaltia, van ser reconegudes en este emotiu acte de lliurament de premis.

Àfrica ha format part des de fa molts anys de la festa fallera torrentina pertanyent a la falla Sant Roc, a més de ser component de la Cort d’Honor el passat exercici faller. Malgrat la seua malaltia, Àfrica no ha perdut mai les ganes de seguir avant i, sobretot, de gaudir de les quals són una de les seues festes favorites. És per açò, per la seua lluita i constància, que esta comissió fallera ha decidit atorgar-li un dels premis d’Herois Fallers 2017.

Juntament amb Àfrica també van ser premiats Tere Rei de la Pirotècnia Valenciana; Patricia Guillem, secretària de la Federació de Falles de 1ªA i Salva Castelló, president de la Falla Tres Camins-Pinedo. El premi d’Heroi Extraordinari ha sigut atorgado a Miguel Pons, vicepresident de la comissió Maestro Gozalbo-Conde Altea. Són diferents històries que tenen un llaç d’unió: la passió per la festivitat fallera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 19 =