25n
25N
25N

La Torre i El Calvari de Paterna estaran oberts al públic durant les Festes Majors

La Torre i El Calvari de Paterna estaran oberts al públic durant les Festes Majors
11/08/2016 -

Amb motiu de la recent remodelació de la Torre del Rellotge del Calvari, i coincidint amb les pròximes Festes Majors, l’Ajuntament de Paterna ha organitzat unes jornades de portes obertes perquè veïns i visitants puguen conéixer les millores realitzades en un dels monuments més emblemàtics de Paterna.

Les visites, que podran realitzar-se del 18 al 27 d’agost, en horari de 19 a 21 hores, permetran als ciutadans conèixer el nou estat del Calvari, després de les obres de rehabilitació que s’han dut a terme en els últims mesos i que han suposat la millora no solament del monument, sinó també del seu entorn, ja que s’han adequat els jardins i s’han renovat els bancs.

A més, del 23 al 27 d’agost també en horari de 19 a 21 hores, La Torre de Paterna estarà oberta al públic en general. La Regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, ha assenyalat que la iniciativa d’obrir El Calvari i La Torre al públic ve recolzada pel gran acolliment que van tenir les jornades de portes obertes del passat mes de juliol, en les quals, tal com ha informat “més de 300 persones es van acostar a conéixer el nou estat del monument després dels treballs de rehabilitació”. A més, la regidora també ha destacat el compromís de l’Ajuntament per potenciar aquest enclavament patrimonial, i en aqueix sentit obrir les seues portes durant les Festes Majors, “permetrà donar-ho a conèixer tant als paterners  com a veïns d’altres localitats que cada any ens visiten durant les festes”.

Entre les millors escomeses en El Calvari, s’inclouen l’eliminació de les parts degradades dels murs, la substitució dels antics recobriments que es trobaven en mal estat per nous revestiments, així com el reforç dels pilars de formigó amb perfils angulars i la instal·lació d’una claraboia de policarbonat traslucido. A més, també s’ha pintat el monument i s’ha instal·lat un sistema de llums halògenes que permet mantenir il·luminades les quatre esferes del rellotge de la Torre.

Periche ha assenyalat que para més informació cal posar-se en contacte amb l’Oficina de Turisme de Paterna en el telèfon 963 05 31 24.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =