caixa popular

La Terrassa d’Estiu tanca la seua programació d’agost amb Tadeo Jones 2: el secreto del Rey Midas

La Terrassa d’Estiu tanca la seua programació d’agost amb Tadeo Jones 2: el secreto del Rey Midas
22/08/2017 -

Després d’un intens mes cinematogràfic en el qual s’han multiplicat les estrenes en la Terrassa d’Estiu de Burjassot, aquesta acomiadarà la seua programació d’agost amb una nova estrena per a tota la família: Tadeo Jones 2: el secreto del Rey Midas que aterrarà en la pantalla burjassotera el cap de setmana del 25 al 28 d’agost.

El segon lliurament de les aventures d’aquest obrer amb un esperit aventurer i somiador que acaba com a arqueòleg per casualitat portarà al públic de la Terrassa d’Estiu fins a Las Vegas. Allí acudeix a la presentació de l’últim descobriment de l’arqueòloga Sara Lavroff. Es tracta d’un papir que demostra que el Collaret de Mides, el Rei que convertia tot el que tocava en or, existeix de debò. Però les coses es complicaran quan un malvat home ric segreste a Sara per a així fer-se amb la relíquia i aconseguir riqueses infinites. Serà llavors quan Tadeo emprendrà un viatge per mig món per a evitar-ho.

Al costat dels seus fidels amics, el lloro Belzoni i el seu gos Jeff, Tadeo haurà de tirar mà del seu enginy per a rescatar a Sara, en un arriscat viatge, on trobarà nous amics… i nous vilans.

Totes les sessions seran a les 22:30 hores i el preu de les entrades és de només 4€.Les entrades poden adquirir-se en la taquilla de la Casa de Cultura, des d’una hora abans de l’inici de cada projecció. A més, la Terrassa d’Estiu compta amb màquines expenedores en les quals els assistents al cinema poden adquirir aigua, sucs i refrescs, café i una gran varietat d’aperitius, dolços i salats.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris