25n
25N
25N

La Terrassa d'Estiu projectarà "Ho deixe quan vulga" i "El rei León"

La Terrassa d'Estiu projectarà "Ho deixe quan vulga" i "El rei León"
12/08/2019 -

La comèdia espanyola “El deixe quan vulga” compartirà setmana de projecció amb la valoradísima nou lliurament de “El rei lleó” a la Terrassa d’Estiu de Burjassot. Totes les sessions, de dimarts a diumenge, com és habitual, seran a les 22.30 hores.

Els dies 13, 14 i 15 d’agost arriba a l’Auditori de la Casa de Cultura “El deixe quan vulga”, la nova pel·lícula que protagonitzen David Verdaguer, Ernesto Sevilla i Carlos Santos. Riures assegurats amb aquest elenc que no faran més que augmentar a mesura que avanç i es complique la trama. Tres professors d’universitat que s’han quedat en l’atur, troben sense buscar-lo la solució als seus problemes: oferir un complex vitamínic als joves que permet donar-lo tot de festa i no té efectes secundaris. El térbol món de la nit i els negocis fraudulents per a tres homes res preparats serà el teló de fons d’aquesta boja comèdia espanyola.

El remake del Rei Lleó no deixa a ningú indiferent. Milions de persones a tot el món han pogut gaudir ja de la nova i millorada pel·lícula de Disney, que arriba a Burjassot els dies 16, 17 i 18 d’agost. Aquesta pel·lícula animada d’acció real manté els punts forts de l’original, que es va estrenar en 1994 i afig més emoció, més realisme i unes veus increïbles que interpreten els clàssics temes d’aquest musical. Simba, Timó, Pumba, Nala i tots els altres animals de la sabana prometen il·lusionar i emocionar a grans i a xicotets.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 3 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent