25n
25N
25N

La situació de la investigació a la Comunitat Valenciana a debat aquest dimarts en el Museu de les Ciències

La situació de la investigació a la Comunitat Valenciana a debat aquest dimarts en el Museu de les Ciències
27/09/2016 -

Com i els qui investiguen a la Comunitat Valenciana, l’impacte en el teixit social i productiu valencià o el nivell de competència en l’àmbit internacional seran alguns dels temes que es plantejaran hui durant la taula redona ‘La situació actual de la recerca a la Comunitat’. La cita, amb la qual s’inicia el nou cicle de divulgació del Museu de les Ciències ‘Una Comunitat amb ciència’, serà hui dimarts, 27 de setembre, en l’Auditori Santiago Grisolía del Museu a partir de les 19:30 hores. L’assistència és gratuïta i només es requereix prèvia inscripció a través d’ esta web.

El director del Parc Científic de la Universitat de València, Antonio Raga, serà el moderador d’aquesta trobada, en la qual participen Araceli Escudero, responsable del Gabinet del Coordinador Institucional del CSIC a la Comunitat Valenciana; Manuel Jordán, vicepresident de la Xarxa d’Universitats per al foment de la Recerca, el Desenvolupament i la Innovació (RUVID); Cristina del Camp, directora de la Xarxa d’Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT) i Jesús Casanova, director del Centre d’Europeu d’empresa Innovadora de València.

Tots ells exposaran i compartiran la seua visió sobre el complex tema de la recerca i la seua realitat específica a la Comunitat Valenciana. L’objectiu és elaborar una visió global dels principals reptes i oportunitats als quals s’enfronta a curt, mitjà i llarg termini. El nou cicle de divulgació “Una Comunitat amb ciència” pretén acostar al públic els treballs de recerca que s’estan realitzant des de les universitats, els laboratoris, els instituts i parcs científics de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =

museo prehistoria