25n
25N
25N

La Sirenita arriba al Tac de Catarroja

15/06/2017 -

El Teatre Auditori Catarroja se submergirà fins a les profunditats del mar per a fer gaudir a grans i xicotets amb LA SIRENITA, UNA AVENTURA ECOLÒGICA, un gran musical produït per Candileja produccions per a tota la família on els personatges que va crear l’escriptor Hans Christian Andersen ens expliquen aquesta divertida aventura que va des del mar fins a la Terra aportant valors com l’afecte per la naturalesa i la importància de la seua cura mitjançant el reciclatge.

El musical ha sigut valorat com un dels millors espectacles per a tota la família gràcies al seu missatge i qualitat artística. Escrit i dirigit per Jesús Sanz-Sebastián, guanyador del premi CREA en els premis del Teatre Musical, l’espectacle compta amb una cuidada posada en escena, meravellosos vestuaris, marionetes i perruques que crearan moments inoblidables; tot a ritme de grans nombres musicals que van des del pop al soul.

SINOPSI: El jove príncep Andersen no sap què fer per a remeiar el mal causat per l’ésser humà durant centenars d’anys a la Naturalesa però tot canvia quan Pèl, una jove sirena que cada nit observa al príncep, arrisca la seua vida convertint-se en humana per a revelar a Andersen tots els secrets sobre el reciclatge. Però per a açò, ha de pactar amb la bruixa del mar: tindrà tres dies per a aconseguir l’amor del príncep o es convertirà en escuma de mar.

Una única representació, el diumenge 18 de juny a les 19h en el Teatre Auditori Catarroja, és l’oportunitat per a poder gaudir d’aquest fantàstic pla per a tota la família. Les entrades van des dels 3€ fins als 10€

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 2 =

bombers