caixa popular

La serp de color pinta Llíria amb una gran festa

La Volta Ciclista a Espanya ix des de Llíria rumb a Conca en l’etapa més llarga

Llíria ha viscut amb intensitat l’eixida de la setena etapa de la Volta Ciclista a Espanya. La zona del Pla de l’Arc va ser abarrotada per milers d’amants del ciclisme ansiosos de saludar i fer-se fotos amb els protagonistes de la Volta. Els autobusos dels equips, 200 músics juvenils de la Primitiva i la Simfònica, les dues bandes de Llíria, entre els milers d’aficionats han gaudit amb la prèvia de la carrera i els 7 quilòmetres de recorregut neutralitzat pels carrers del municipi. Passades les 12 del migdia la serp de color prenia l’eixida neutralitzada després de tallar la protocol·lària cinta per part del president de la Diputació, Jorge Rodríguez, l’alcalde de Llíria, Manuel Civera, i el director de la Volta, Javier Guillén.

img_0353Esta no serà l’última edició que la Volta Ciclista a Espanya trepitge terres valencianes doncs este esdeveniment esportiu és una aposta clara de la Diputació. En la passada edició, la Volta va estar present a Requena i Gandia; en la present edició ahir va arribar a Sagunt i hui partia des de Llíria en el que és l’etapa més llarga de la present edició. “La Volta Ciclista a Espanya és un clàssic en la província de València. És una aposta ferma de la Diputació per l’esport d’elit però també pel turisme, per poder demostrar al món els encants que té la nostra terra”, assenyalava Jorge Roodríguez i afegia que este tipus d’etapes “ens permet ensenyar a més de 300 milions d’espectadors i 190 països tot el que la província pot oferir a la gent”.

L’alcalde de Llíria, com a amfitrió d’esta setena etapa, ha mostrat el seu agraïment a la Diputació i a la Volta per donar al seu municipi l’oportunitat d’arribar a tothom. Manuel Civera comentava que “només puc expressar el meu agraïment a l’organització de la Volta, amb el seu director Javier Guillén, i a qui ha fet possible açò, que és la Diputació i el seu president Jorge Rodríguez. Estem feliços de veure gaudir a tota la ciutat d’este espectacle esportiu sense igual i poder viure-ho a flor de pell, amb els nostres músics i l’amabilitat que caracteritza a la nostra gent”. Mentre que per la seua banda, el director de la Volta, Javier Guillem, anunciava que no seria l’última vegada que la serp de color trepitge terres valencianes. “Cal destacar l’extraordinària afició de València al ciclisme, que es demostra en cada etapa que es disputa en esta terra. Estem emocionats amb estes dues etapes espectaculars que hem viscut a València. L’arribada a Sagunt ha sigut fins ara la més seguida en televisió. Mentre València vulga seguir apostant per la Volta estarem a la seua disposició. Necessitem molt esta terra pel recorregut i pel seu públic”, concloïa Guillem.

La Volta mostra els encants de la província

Tant l’arribada de Sagunt com l’eixida de Llíria ha servit per a mostrar al món sencer els encants de la província de València i de les seues poblacions. Així ho assenyalava el director de la Volta qui explicava que “enguany comptem amb un segon helicòpter que s’encarrega de mostrar al món els tresors turístics, així com el patrimoni i la història dels pobles i ciutats que travessem”. De fet, l’eixida de la setena etapa ha mostrat els encants turístics de la Llíria romana abans que els corredors prengueren rumb a Conca.

 

img_0502 img_0501 img_0500 img_0499 img_0498 img_0482 img_0458 img_0433 img_0413 img_0395 img_0375 img_0358 img_0366


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + nou =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris