caixa popular

La Senyera recorre els carrers de Mislata en la processó cívica del 9 d’Octubre 

L’Agrupació de Falles organitza en l’Hort de Sendra el tradicional acte d’homenatge a l’emblema dels valencians

La Senyera recorre els carrers de Mislata en la processó cívica del 9 d’Octubre 
09/10/2017 -

Mislata ha celebrat un any més amb especial emoció la festivitat del 9 d’Octubre. Després del lliurament de les distincions, la ciutadania s’ha bolcat amb la processó cívica de la Reial Senyera a la qual han acompanyat nombrosos veïns. La comitiva ha eixit a les dotze del migdia de les portes de l’Ajuntament, en la Plaça de la Constitució, per a dirigir-se a l’emblemàtic Hort de Sendra, lloc habitual d’esta clàssica celebració.091017_2Abans d’iniciar la processó, el Grup de Danses de Mislata ha realitzat una dansà en la plaça just abans que el tabal i la dolçaina iniciaren el recorregut. La processó, organitzada per l’Agrupació de Falles i l’Ajuntament, l’obrien les cases regionals i a continuació els presidents i falleres majors de les onze comissions de la ciutat, que custodiaven la Senyera. 


Darrere d’ells han desfilat els membres de la Corporació Municipal, encapçalats per l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor de Festes, Toni Arenas. Després d’ells la banda de música del CIM i els representants de les entitats veïnals i altres ciutadans que han volgut sumar-se a aquesta celebració del 9 d’octubre. 

Una vegada en l’Hort de Sendra, s’ha celebrat l’homenatge a la Senyera, que ha explicat també amb els discursos de l’alcalde i del president de l’Agrupació de Falles, José Antonio García. Després d’ells, l’Himne Regional i un xicotet tret de focs artificials que serveix de colofó a la celebració del Dia de Comunitat.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + disset =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris