caixa popular

La secretària autonòmica de Transparència destaca la necessitat del Defensor Local per promoure municipis més transparents

La secretària autonòmica de Transparència destaca la necessitat del Defensor Local per promoure municipis més transparents
16/05/2017 -

La secretària autonòmica de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Zulima Pérez, ha inaugurat a Paterna la segona jornada sobre la implantació de la figura del Defensor/a Local als ajuntaments. Un acte en què Zulima ha valorat la importància d’aquesta figura “per a garantir el bon govern, el dret a una bona administració i aconseguir que els municipis valencians siguen més transparents”.

Unes jornades que van començar aquest dilluns a Alacant amb una finalitat formativa per tal de donar a conèixer la figura del Defensor/ Defensora de la Ciutadania, així com també la seua implantació pràctica als ajuntaments com una figura de transparència i participació ciutadana.

A més, aquesta trobada ha comptat amb la participació de diverses sindicatures municipals de Vitòria, Mallorca o Barcelona per a exposar les seues experiències capdavanteres amb aquesta figura. Amb açò, “volem fer justícia amb una figura important que és útil per a la ciutadania”, ha dit la secretària autonòmica.

Etiquetes


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris