25n
25N
25N

La Ruta de la Salut 2017 recorre més de 1.600 quilòmetres en el primer mes de l’edició d’enguany

• En aquestes quatre primeres setmanes s’han atès a quasi 400 persones. El mes d’octubre arranca amb visites als municipis de Bocairent, Piles, Torrella, Alfafar i Quartell

La Ruta de la Salut 2017 recorre més de 1.600 quilòmetres en el primer mes de l’edició d’enguany
09/10/2017 -

La quarta edició de la Ruta de la Salut 2017, iniciativa de la Diputació de València, compleix el seu primer mes de marxa per la província de València. En aquestes quatre primeres setmanes, l’equip que integra la ruta ha recorregut un total de 1.650 quilòmetres per a fer revisions mèdiques a la població que voluntàriament ha volgut assistir i acostar-se a les diferents instal·lacions que han anat proporcionant els ajuntaments.

Així doncs, la Ruta de la Salut va tancar l’última setmana de setembre amb un recorregut per les poblacions d’Algar de Palancia, Benifairó de la Valldigna i pels municipis de la Ribera Alta, Alfarp, Llombai i Massalavés. Durant aquest primer mes ja s’han visitat 20 municipis i s’han atès a quasi 400 persones, fonamentalment gent major que s’ha acostat perquè se’ls realitzen proves i els assessoren sobre hàbits saludables.

Les diferents estacions que integren aquest programa estan ateses per metges, infermers i nutricionistes de l’Hospital General de València i són: risc cardiovascular, salut respiratòria, reumatologia, rehabilitació i nutrició, en les quals aquest equip de professionals realitza diferents proves per a determinar l’estat de salut dels veïns.

A més de les proves, s’imparteixen xarrades sobre diferents aspectes saludables i sobre les patologies més prevalents entre la població. Es tracta de presentacions disteses en les quals els assistents tenen l’oportunitat d’aprofundir en els aspectes de salut que els preocupen i resoldre els seus dubtes.

Aquest mes d’octubre la Ruta de la Salut arranca amb visites als municipis de Bocairent, Piles, Torrella, Alfafar i Quartell, on estaran de dilluns a divendres prestant aquest servei gratuït i que tants beneficis està reportant a la població.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 11 =

Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus