caixa popular

La reobertura de la Cotxera, cada vegada més a prop

El termini de presentació d’ofertes per a les empreses per la prestació de serveis del complex esportiu està ja oberta

La reobertura de la Cotxera, cada vegada més a prop
23/08/2017 -

A principis d’este estiu, l’Ajuntament de Torrent va anunciar el començament de les obres del complex esportiu de la Cotxera, valorades en 84.440 euros per a la reparació de la instal·lació elèctrica, climatització, lampisteria i pintura de les instal·lacions, entre altres, sumant un total de 28 intervencions.

Unes actuacions que s’han marcat com a prioritàries per a l’equip de govern des de principi de la legislatura, després que l’anterior empresa adjudicatària de la gestió de la Cotxera abandonara la mateixa deixant les instal·lacions en un molt mal estat.

Per a evitar de nou estos problemes -fruit de l’externalització de la gestió- es va aprovar mitjançant sessió plenària la gestió directa del complex, per part de la Fundació Esportiva Municipal. Este model de gestió directa es complementarà amb un model de prestació de serveis d’una empresa externa.

Ja s’ha obert el termini de presentació d’ofertes per a dur a terme els “Serveis d’explotació de les instal·lacions esportives de la Cotxera”, que estarà obert fins al dia 18 de setembre.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris