25n
25N
25N

La regidoria d'Ocupació i Comerç cedeix les seues instal·lacions per a la formació dels comerciants locals

La regidoria d'Ocupació i Comerç cedeix les seues instal·lacions per a la formació dels comerciants locals
28/09/2016 -

L’Associació Local de Comerç (ALC) de Paiporta ofereix els últims dies un curs de formació gratuït per als associats i associades sobre com augmentar les seues vendes. Aquesta formació està finançada gràcies al conveni signat recentment entre l’entitat i l’Ajuntament de Paiporta, que ha cedit les instal·lacions de la regidoria d’Ocupació i Comerç per a portar a terme el curs.

La formació consta de dues fases. En primer lloc, els i les comerciants apuntats han acudit a una sessió en què se’ls ha donat una base teòrica per a saber com millorar les vendes. En una segona part, personal de l’empresa contractada per a la formació visitaran cada comerç per a realitzar un informe i detectar els punts en què es pot millorar.

L’informe serà personalitzat i contindrà recomanacions que ajudaran a vendre més als comerciants, centrades en com es distribueix l’espai del local, si és adequada la iluminació, i en determinar les zones fredes i calentes del negoci o la millor presentació del producte. L’objectiu és aconseguir un comerç amb de major qualitat, més atractiu per al client, i que augmente les vendes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + dinou =