25n
25N
25N

La Regidoria d'Educació inicia la Campanya de Prevenció i Detecció de dificultats en el Desenvolupament Madurativo

La campanya s’explicarà divendres que ve en una xarrada informativa, a les 12:15 hores, en el Centre Socioeducativo Díaz Pintat

La Regidoria d'Educació inicia la Campanya de Prevenció i Detecció de dificultats en el Desenvolupament Madurativo
09/02/2017 -

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Laura Espinosa Pérez, iniciara dilluns que ve 13 de febrer, de la mà del Servei Psicopedagògic Municipal, la Campanya de Prevenció i Detecció de Dificultats en el Desenvolupament Maduratiu de xiquetes i xiquets de 2-3 anys. Una campanya que es desenvolupara, tal com han assenyalat des del servei municipal, en les Escoles Infantils Municipals d’Isabel La Catòlica i de les 613 Habitatges i en l’Escola Infantil de Caputxeta Roja.

Per a explicar la campanya a les mamàs i els papàs que tenen als seus xiquets en les citades escoles infantils, divendres que ve 10 de febrer es desenvolupara una xarrada informativa, a les 12.15 hores, en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintat per a explicar-los les actuacions que es duran a terme amb les i els xiquets. A més, els tècnics resoldran tots els dubtes i inquietuds que els plantegen els assistents.

L’objectiu de la campanya és prevenir, detectar i intervenir precoçment en xiquetes i xiquets amb dificultats en el seu desenvolupament maduratiu i/o dificultats en la implantació d’hàbits bàsics concordes amb la seua edat evolutiva. Una vegada finalitzada la campanya, que es desenvoluparà fins al mes d’abril, el Servei Psicopedagògic Municipal elaborarà un informe amb les dades obtingudes, dels xiquets en els quals s’han detectat estes necessitats o dificultats, que es portarà a la Comissió d’Escolarització amb l’objectiu de planificar els recursos educatius dels xiquets i xiquetes de 3 anys que iniciaran el pròxim curs escolar 2° cicle d’educació Infantil en els centres escolars de Burjassot.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 14 =