25n
25N
25N

La Regidoria de Protecció Ciutadana convoca per a aquest dilluns el gabinet de crisi del CECOPAL

La Regidoria de Protecció Ciutadana convoca per a aquest dilluns el gabinet de crisi del CECOPAL
25/10/2020 -

La Regidoria de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València ha convocat per a aquest dilluns el gabinet de crisi del Centre de Coordinació Municipal d’Emergències (CECOPAL) per a abordar la situació a la ciutat després de la declaració de l’estat d’alarma per part del Govern d’Espanya i les restriccions a la mobilitat nocturna anunciades per la Generalitat Valenciana.

El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, va convocar a tots els serveis que integren el Gabinet de Crisi Municipal la setmana passada per a celebrar una nova reunió aquest dilluns, en la qual tots els serveis municipals “aborden la nova situació a València” i “coordinen les seues actuacions durant les pròximes setmanes”, han informat fonts de la Regidoria.

“Hem de treballar sobre tots els escenaris, adoptar totes les mesures que puguem dins de les nostres competències per a frenar la segona ona de la pandèmia a la ciutat”, ha assegurat Cano. “Tenim l’obligació i el deure d’avançar-nos al virus, implementar totes les mesures que estiguen al nostre abast per a protegir a la ciutadania”, ha asseverat.

El responsable de Seguretat a l’Ajuntament de València ha apel·lat també a la responsabilitat individual i col·lectiva davant les noves mesures aprovades i ha remarcat que el “comportament exemplar que va tindre la ciutadania durant l’anterior estat d’alarma” va ser “clau” per a “contenir la propagació del virus”.

Cano s’ha mostrat “convençut” de l'”eficàcia” de les noves restriccions de la mobilitat i de les relacions socials per a “frenar l’expansió de la pandèmia en aquesta segona ona”.

L’edil també ha apel·lat “a la unitat” perquè “la ciutadania ens l’exigeix i cap de nosaltres pot mirar a un altre costat”. “Aquesta és l’hora de la veritat”, ha assenyalat l’edil de l’Ajuntament de València, que ha enviat un missatge a tots els partits amb representació a l’Ajuntament de València per a “superar les diferències”.

“En aquest moment en el qual moltes vegades domina la divisió, envie un missatge alt i clar: Us necessitem, a tots, la ciutadania ens necessita. Nosaltres ens necessitem. Som servidors públics, siguem generosos en els nostres plantejaments, busquem el bé comú per damunt de tot”, ha declarat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 4 =