caixa popular

La regidoria de Joventut posa a disposició dels grups de música un local d’assaig

La regidoria de Joventut posa a disposició dels grups de música un local d’assaig
26/01/2018 -

L’Ajuntament de Godella, a través de la regidoria de Joventut, posa a disposició dels grups musicals que ho sol·liciten un local d’assaig situat al soterrani del Casino Musical (carrer Músic Francisco Caballer, 4). El període de sol·licitud estarà obert des del 29 de gener fins el 9 de febrer, tots dos inclosos.

Tal i com ha explicat la regidora de l’àrea, Paquita Mocholí, «l’objectiu és potenciar l’expressió artística dels joves a través de la música i dinamitzar la creació de nous grups». A més, es tracta d’afavorir la música feta en el nostre municipi, doncs un dels requisits per fer ús d’aquest local serà que algun dels membres del grup estiga empadronat en Godella.

La instància s’ha de presentar complimentada per registre d’entrada, aportant una fotocòpia del DNI de totes les persones integrants del grup, i una autorització signada i fotocòpia del pare, mare, tutor o tutora, en cas que els músics siguen menors d’edat.

Ser veïns i veïnes de Godella i menors de 25 anys seran els dos requisits que puntuaran a l’hora de fer l’avaluació. Una vegada finalitzat aquest procés, es farà públic un llistat provisional sobre el qual es podran presentar reclamacions en un termini de cinc dies hàbils. Per últim, es resoldrà la concessió als quatre grups que hagen obtingut les màximes puntuacions.

Pel que fa a la durada de la concessió, aquesta serà d’un any, en horari de dilluns (16:00 a 20:30 h), divendres (20:30 a 23:00 h) i dissabtes (10:00 a 23:00 h). Cada grup triarà, per ordre d’adjudicació, un dia d’assaig a la setmana.

La normativa d’ús i la instància per fer la sol·licitud estan disponibles als documents adjunts.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + set =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris