25n
25N
25N

La Regidoria de Joventut convoca una selecció d’artistes de dansa per a la Biennal d’Albània

El tema proposat és “El Mediterrani i les realitats migratòries” i el termini per a optar acaba el 22 de novembre

La Regidoria de Joventut convoca una selecció d’artistes de dansa per a la Biennal d’Albània
15/11/2016 -

“Es tracta de triar la companyia que representarà Espanya, en l’àmbit de la dansa, a la Biennal de Joves Creadors que se celebrarà a Tirana (Albània) al maig de 2017”, ha explicat la regidora de Joventut, María Oliver. L’Ajuntament posa a disposició del projecte les instal·lacions del TEM i “la regidoria es farà càrrec de la residència dels artistes, dels desplaçaments i l’allotjament de l’equip a Albània”. 

A més, segons ha puntualitzat Oliver, “la regidoria també sufragarà els costos del caixet pactat i d’una actuació d’estrena nacional a la tornada d’Albània”. La convocatòria es fa conjuntament amb l’Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana i consistix en una residència artística per a coreògrafs i intèrprets d’edats inferiors als 35 anys.

L’equip estarà compost per un màxim de 5 persones i amb el lema proposat es pretén “fer una reflexió sobre la situació d’inestabilitat que patixen els països que integren l’arc mediterrani”.

Els i les professionals de la dansa interessats tenen de temps fins al 22 de novembre per a presentar-se. L’equip seleccionat es donarà a conéixer l’1 de desembre. La valoració de las propostes es durà a terme per una comissió integrada per una persona representant de l’Associació de Dansa de la Comunitat (APDCV), una del TEM, una persona externa de les dos entitats i un representant de la Regidoria de Joventut.

La Biennal de Joves Creadors d’Europa i del Mediterrani és una xarxa internacional fundada el 2001 i en la qual han participat ja més de 7.000 artistes de més de 40 països. Té l’objectiu de donar visibilitat al treball de creació en les arts visuals, disseny, moda, arquitectura, gastronomia, literatura, cinema, música i arts escèniques.

Les propostes han d’enviar-se a l’adreça electrònica danza@profesionalesdanza.com, amb l’assumpte “Biennal d’Albània” fins a les 12 de la nit de novembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − cinc =