25n
25N
25N

La regidoria de Gestió de Residus Sòlids fa un balanç positiu de la primera setmana de recollida selectiva de residus orgànics

Són dades pròximes a les d’altres ciutats on la recollida selectiva de residus orgànics està fent-se molt més temps

La regidoria de Gestió de Residus Sòlids fa un balanç positiu de la primera setmana de recollida selectiva de residus orgànics
23/11/2016 -

Durant la primera setmana de funcionament del projecte pilot de recollida selectiva de residus orgànics a la ciutat de València s’han aconseguit uns “resultats molt bons” pel que fa als residus generats per grans productors als districtes de Quatre Carreres i els Poblats Marítims. Així els ha qualificat la regidora de Gestió de Residus Sòlids, Pilar Soriano, en confirmar-se que la matèria orgànica ha suposat el 41,5 per cent del pes total de residus arreplegats en estes zones de València. 

Pel que fa al balanç als barris de Benimaclet i Sant Marcel·lí, on el projecte pilot s’ha centrat en els residus orgànics d’origen domiciliari, “les dades estan quasi en la línia de les que hi ha a ciutats com Barcelona, on este tipus de recollida selectiva està consolidada”, ha explicat Soriano, en referència als percentatges que han suposat els residus orgànics respecte al pes total dels residus domiciliaris abocats als nous contenidors marrons en estos dos barris: a Benimaclet, un 8,5 per cent del total; a Sant Marcel·lí, un 11,25 per cent del pes total de residus.

“Els resultats de la primera setmana són positius perquè mostren ja una tendència que confiem que continuarà evolucionant favorablement. Des del Govern de la Nau hem iniciat un projecte ambiciós que requerix d’un gran esforç des de l’Ajuntament i de la màxima col·laboració ciutadana. L’objectiu comú és evident: una ciutat molt més sostenible i adaptada al segle XXI”, ha explicat Soriano.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + quatre =