caixa popular

La regidoria de Cultura presenta el catàleg de la primera Biennal de Mislata Miquel Navarro

La regidoria de Cultura presenta el catàleg de la primera Biennal de Mislata Miquel Navarro
20/07/2017 -

La presentació de la publicació que arreplega els 10 premis d’art públic de Mislata en 2016 ha servit també per a donar a conéixer les bases dels nous Premis d’Adquisició Compromís Social en les arts visuals de 2017.

Aquest matí ha tingut lloc en el Centre Sociocultural La Fàbrica la presentació de les bases i el catàleg, promoguda per la regidora de Cultura, Pepi Luján i amb l’assistència de l’artista Miquel Navarro, que apadrina el certamen d’art contemporani de Mislata, així com la comissària de l’edició, Alba Braça, i varis dels artistes premiats en l’edició d’art públic de 2016.

El motiu de la cita era donar a conéixer el catàleg, recentment publicat, una obra que conté l’itinerari proposat per la convocatòria, un recorregut textual i fotogràfic per les deu intervencions artístiques premiades de la passada edició, així com les dues obres que va cedir per a la mostra el mateix Miquel Navarro, que s’ha mostrat molt satisfet amb l’edició del certamen.

“Amb les bases aprovades i la dotació d’aquests premis amb compromís social, la Biennal de Mislata es converteix en la més important de la Comunitat Valenciana”, ha assegurat Miquel Navarro, l’artista més internacional del municipi, i fill predilecte de Mislata. La regidora de Cultura, Pepi Luján, ha posat en relleu “la importància de donar-li valor als artistes, i així ha quedat reflectit mitjançant les bases de la convocatòria i per la bona resposta que ha tingut en el món de l’art”.

En aquesta ocasió, d’entre totes les propostes que reba el certamen, fins al pròxim 28 de setembre, el jurat haurà de seleccionar deu obres de sala, fent ús de qualsevol tècnica i amb l’única condició que es puguen ancorar a paret. Tot, amb la intenció d’inaugurar una mostra a la fi d’any.

Les dues obres premiades passaran a incrementar els fons municipals, que ja compten amb un important inventari d’obres d’art d’anteriors certàmens, de creadors amb molta rellevància en el context artístic actual, i que es van donar a conéixer en diferents convocatòries promogudes per l’Ajuntament de Mislata. Ara, els artistes premiats en 2017 rebran 7.000 i 6.000 euros pel seu treball. D’altra banda els vuit finalistes restants, rebran 250 euros per a cobrir les necessitats de transport, i apareixeran novament en el catàleg de l’edició.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats