25n
25N
25N

La Regidoria de Comerç amplia el termini per a sol·licitar les ajudes de fins a 400 euros a autònoms i pimes

La Regidoria de Comerç amplia el termini per a sol·licitar les ajudes de fins a 400 euros a autònoms i pimes
09/07/2020 -

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sueca ha ampliat el termini al 20 de juliol per a sol·licitar les ajudes, de fins a 400 euros, de les quals es poden beneficiar comerços locals, autònoms/es o xicotetes empreses del municipi. “Hem decidit ampliar el termini perquè aquesta subvenció de l’Ajuntament de 600.000 euros puga arribar a més negocis i comerços de Sueca. Volem remarcar també que aquestes ajudes municipals són compatibles amb altres subvencions oficials, i que la nostra pretensió és, igual que amb altres ajudes que hem estat treballant, reactivar el comerç local davant la situació generada per l’emergència sanitària de la Covid-19”, ha explicat la regidora de Comerç, Manoli Egea.

Podran beneficiar-se d’aquestes ajudes (en forma de targetes de crèdit per a utilitzar en altres comerços de Sueca adherits) tota aquella persona autònoma, microempresa o xicoteta empresa, que haja hagut de suspendre la seua activitat o haja reduït la facturació corresponent al mes d’abril de 2020 en, almenys, un 60% respecte a la mitjana facturada en el semestre natural anterior. Únicament no podran utilitzar-se aquestes targetes per a l’adquisició de gel hidroalcohòlic ni mampares protectores, en estar contemplats aquests productes ja en altres ajudes.

Aquesta subvenció, per a la qual s’ha ampliat el termini, és complementària també amb la iniciativa Targeta de Reactivació de Negocis, en la qual encara es pot participar, emplenant el formulari i aportant la documentació necessària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 − tres =

bombers
CCCC