caixa popular

La regidora responsable de Benestar Social es reuneix amb l’associació AFIVAN

La regidora responsable de Benestar Social es reuneix amb l’associació AFIVAN
11/07/2017 -

La regidora de Benestar Social, Desenvolupament Local i Espai Dona, Lluna Àrias, ha mantingut una reunió amb dones representants de l’Associació de Fibromialgia València Nord de Burjassot (AFIVAN).

L’objectiu de la trobada entre AFIVAN i l’edil responsable del Servei d’Atenció Integral a la Dona de Burjassot, Espai Dona, ha sigut tenir una primera presa de contacte entre ambdues entitats per a començar a treballar conjuntament en diferents iniciatives que ajuden a difondre i a potenciar les accions que es realitzen des de l’associació burjassotera, conformada per homes i dones que pateixen fibromialgia així com pels seus familiars.

Al mateix temps, tant des d’Espai Dona com des d’AFIVAN, existeix voluntat per a començar a treballar en iniciatives comunes entre ambdues entitats per a donar visibilitat en el municipi a aquest col·lectiu i a aquesta malaltia. Una d’elles, tal com ha assenyalat Lluna Àrias és que “AFIVAN entrarà a formar part, pròximament, del Fòrum de Participació per la Igualtat de Gènere de Burjassot“.

La labor d’AFIVAN és donar a conèixer els problemes sociosanitaris d’aquest col·lectiu i reclamar a les institucions competents una assistència mèdica adequada i efectiva. Les persones interessades poden contactar amb AFIVAN en el Centre Social de la c/Isaac Peral, en el telèfon 634 613 953 i en el correu electrònic.

La fibromialgia és, en línies generals, una malaltia caracteritzada pel dolor muscular difús i intens, rebel al tractament i de causa desconeguda.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 19 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios