25n
25N
25N

La regidora de Sanitat subratlla la importància de l'educació per a previndre les addiccions

La regidora de Sanitat subratlla la importància de l'educació per a previndre les addiccions
15/11/2016 -

L’OMS instaura, hui, 15 de novembre com el Dia Internacional Sense Alcohol per a sensibilitzar la població mundial sobre les greus conseqüències socials i personals que comporta el seu consum.

Des de la Regidoria de Sanitat es recorda el paper fonamental de l’educació per a l’abordatge d’esta problemàtica. “La tolerància social cap al consum d’alcohol és un factor que hem de combatre aconseguint a poc a poc la conscienciació de tots els ciutadans i la seua formació pel que fa al consum responsable també d’alcohol”, ha manifestat la regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau.

Des del Servici de Drogodependències de la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports es treballa precisament en eixa línia de conscienciació a pares, professors i alumnes a través de plans de formació que inclouen xarrades i tallers en col·legis.

Són molts els estudis que aposten per factors genètics a l’hora de determinar la inclinació cap a esta drogodependència. Això no obstant, des de l’Ajuntament es vol afavorir les activitats que consoliden un consum responsable a través de l’educació i el coneixement dels seus efectes. L’educació com a principal instrument de treball per a desenvolupar conductes adequades en el consum de qualsevol producte.

“Combatre les drogodependències ens competix a tots i totes, hòmens i dones, pares i fills, professors i alumnes. La celebració d’este dia ha de convertir-se en un element més dins del pla de lluita contra les drogodependències”, ha conclòs la delegada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 20 =