caixa popular

La reforma de l'Auditori Germanies de Manises ha començat aquesta setmana

La reforma de l'Auditori Germanies de Manises ha començat aquesta setmana
15/03/2018 -

La segona fase de la reforma a l’Auditori Germanies de Manises s’ha iniciat aquesta setmana, encara que realment va començar fa uns mesos amb l’adquisició per part de l’Ajuntament d’una de les cases adjacents a l’auditori. Aquesta mesura, que era una antiga reivindicació, suposarà la millora d’altres aspectes tècnics i de seguretat de les instal·lacions actuals.

En la segona fase s’actuarà principalment en dos espais. Per una banda als camerinos, que es reformaran de manera integral, millorant també la connexió al clavegueram general, ja que l’actual connexió genera greus problemes quan plou perquè està per davall del conducte general. I d’altra, es millorarà tot el quadre de connexió elèctrica que està damunt de l’escenari i s’anul·larà l’actual moll de càrrega posterior.

A l’edifici de recent adquisició es construirà un nou moll de càrrega, més còmode, que facilitarà l’accés a l’escenari per a treballs de càrrega i descàrrega, una eixida d’emergència per als camerinos, una sala multiusos i una eixida d’emergències directa des del pati de butaques.

Així mateix, la cimentació de la nova construcció estarà preparada per a alçar una planta superior si calguera en un futur. Totes aquestes mesures milloraran l’accés i la seguretat dels usuaris, així com dels treballadors i treballadores de l’Auditori Germanies.

«Seguretat, accessibilitat i modernització són per a l’actual equip de govern els tres objectius prioritaris per a poder gaudir d’un auditori com es mereix la ciutat de Manises», segons paraules del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manises, Xavier Morant.

Cal recordar que en la primera fase es varen reformar tots els banys de la primera i segona planta, inclós un bany adaptat per a discapacitats en la planta baixa. Es va millorar l’accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda, es tractà amb material ignífug el sostre de l’entrada i del pati de butaques, i s’instal·là una part del sistema de detecció d’incendis.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris