caixa popular

La Reciclà repta a les comissions falleres a reciclar 400 quilos de vidre

Ecovidrio sortejarà una paella per a 500 persones entre les comissions falleres que superen el repte

www.ecovidrio.es

La Reciclà repta a les comissions falleres a reciclar 400 quilos de vidre
06/03/2018 -

Estàs conscienciat amb el medi ambient? Eres dels que recicles? Més de 300 comissions falleres han respost que sí, i s’han sumat a la campanya que, un any més, torna a impulsar Ecovidrio, una entitat sense ànim de lucre que gestiona el reciclatge de vidre en tota Espanya, que s’ha proposat crear unes Falles més sensibilitzades i respectuoses amb el medi ambient. D’aquesta manera, ha reptat a les comissions falleres adherides a la campanya a reciclar més de 100 tones de vidre durant les festes josefines de 2018.

Així, i sota el títol de La Reciclà, no solament es pretén conscienciar al col·lectiu faller, a hostalers i a ciutadans en general sobre la importància de reciclar aquests envasos, sinó que ha aconseguit el suport dels Ajuntaments per a tirar avant aquesta gran iniciativa per a lluitar contra el canvi climàtic i la sobreexplotació dels recursos.

La competició començarà el pròxim 9 de març, i finalitzarà el 22 de març. Durant aquest període, les comissions falleres hauran de reciclar, com a mínim, 400 quilos d’envasos de vidre. Ecovidrio ha lliurat poals especials per a facilitar la separació d’aquests residus, i ha instal·lat contenidors verds per a cada comissió, situant-los en els seus casals. Finalitzat el període, l’entitat realitzarà controls de pes per a comprovar si s’ha superat l’objectiu. I és que les comissions falleres que ho aconseguisquen, entraran en un sorteig el premi del qual consistirà en una paella per a 500 persones, que es cuinarà en la nit de Sant Joan, així com un minicontenedor commemoratiu de La Reciclà.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − quinze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC
cultura als barris