25n
25N
25N

La presència de voluntaris de Creu Roja en el bosc de la Devesa este estiu ha permés atendre vora 500 incidències

La presència de voluntaris de Creu Roja en el bosc de la Devesa este estiu ha permés atendre vora 500 incidències
05/10/2016 -

El regidor delegat de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha manifestat la seua satisfacció pels resultats del projecte de voluntariat ambiental que l’Ajuntament i la Creu Roja han desenvolupat este estiu en el bosc de la Devesa. La presència dels voluntaris en la zona ha permés que s’atengueren vora 500 incidències de tipus divers, i s’ha reflectit també en l’absència d’incendis durant tota la temporada estival.

En total, els 318 voluntaris i voluntàries socioambientals que han participat en la campanya han registrat 485 incidències, de les quals 9 van ser emergències, 52 incidències urgents (que es van solucionar al moment), i la resta, registres de necessitats de manteniment del parc natural. Així ho ha donat a conéixer hui el regidor de Devesa-Albufera, Sergi Campillo, acompanyat per la vicepresidenta provincial de la Creu Roja Espanyola a València, Amparo Noguera, i la vicepresidenta local de l’entitat a València, Amparo Pérez.

Tant l’edil com les representants de l’ONG han destacat la importància d’este programa, nou per la seua metodologia, ja que, a les habituals labors de vigilància de l’entorn, s’han afegit per primera vegada tasques de sensibilització i contacte humà directe amb els visitants del bosc. Per a això, des de l’Ajuntament es va formar prèviament els voluntaris, tant en normativa aplicable a la Devesa, com en coneixement de les característiques, valors, evolució històrica i problemàtica específica d’este bosc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + quatre =