La Policia Nacional intervé en dues naus 300 quilos de marihuana i més de 30000 peces de roba interior falses

En l’operatiu han sigut arrestades dues persones i s’ha desmantellat un hivernacle completament equipat per al cultiu de l’estupefaent i el taller on elaboraven les falsificacions

La Policia Nacional intervé en dues naus 300 quilos de marihuana i més de 30000 peces de roba interior falses
28/09/2017 -

Agents de la Policia Nacional han intervingut en dues naus industrials de la localitat valenciana d’Ontinyent, 300 quilograms de marihuana i més de 30000 peces de roba interior falsificades d’una prestigiosa marca. En l’operatiu han sigut arrestades dues persones i s’ha desmantellat un hivernacle completament equipat per al cultiu de l’estupefaent i el taller on elaboraven les falsificacions.

Les recerques es van iniciar quan agents especialitzats en la lluita contra el narcotràfic van observar una sèrie d’indicis que apuntaven a l’existència d’un cultiu de marihuana a l’interior de dues naus industrials. Després de dur a terme una sèrie de perquisicions, es va comprovar que de l’interior dels locals procedia una forta olor a estupefaent i es van trobar indicis sobre la presència de treballadors sense donar d’alta en la Seguretat Social. Per estos motius es van realitzar paral·lelament un registre i una inspecció de treball -acompanyats per una inspectora de Treball i Seguretat Social.

Durant estes diligències els agents van trobar una instal·lació perfectament equipada per al cultiu de marihuana, confiscant-se de 1341 plantes -uns 300 quilograms- i 75 grams de cocaïna. L’hivernacle comptava amb més d’un centenar de llums, abonaments, humidificadores, ventiladors i altres elements destinats a afavorir el creixement de la droga.

En una altra part de les naus, en la zona on se situava la maquinària de fabricació tèxtil, els agents van trobar 15600 peces de roba interior d’una coneguda marca falsificades, altres 15200 en procés de fabricació i 70000 embalatges i fotografies per a empaquetar els productes de la marca falsificada. Finalment es va procedir a l’arrest del responsable de l’empresa i d’un segon individu encarregat del cultiu de l’estupefaent.

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 7 =

programacion rialto
cultura als barris 2019
anna i la maquina del tiempo
anna i la maquina del tiempo
alcasser
cultura als barris 2019
punt cat