25n
25N
25N

La Policia Nacional deté a una jove que va induir a una menor a marxar-se de la seua casa

La menor abans de marxar-se de la seua casa va agafar joies i 5.000 euros

28/02/2017 -

Agents de la Policia Nacional han detingut a una jove de 22 anys, d’origen romanés, com a presumpta autora dels delictes de furt i d’inducció de menors a l’abandó del domicili, després de, pel que sembla, induir a una menor de 16 anys a deixar el domicili familiar i a sostraure diners i joies d’este. Els policies van localitzar en un domicili del districte d’Exposició a la menor al costat de l’ara detinguda, així com van recuperar part de les joies sostretes i 1.200 euros dins d’un calcetí.

Els fets van ocórrer dimecres passat quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili del districte d’Exposició on, pel que sembla, es trobava una jove que estava escapolida del domicili familiar.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc i van localitzar a un grup de persones entre les quals es trobava la mare de la menor i un amic, alhora que els manifestaven que la seua filla estava, pel que semblava, retinguda en eixe domicili en contra de la seua voluntat, així com que el passat dia un havia interposat una denúncia per la desaparició de la seua filla la qual havia deixat escrit una carta explicant per què s’anava i s’havia portat 5.000 euros i diverses joies.

En eixe moment es presenta l’habitant del domicili en el qual suposadament es trobava la menor, manifestant que en el mateix només es trobava el seu company de pis.

Els policies una vegada en el seu interior, van observar a un home assegut en un sofà que els va manifestar que es trobava assoles encara que presentava una actitud nerviosa i vacil·lant, per la qual cosa els agents van realitzar un registre del mateix observant la porta del bany bloquejada.

Els policies la van obrir i van observar a dos joves que estaven amagades i després de diverses gestions van esbrinar que una d’elles era la menor desapareguda i que estava juntament amb una amiga, i que li havien demanat a l’home que les deixara amagar-se en el seu domicili perquè la menor no volia anar a la seua casa.

Continuant amb les recerques, els agents van esbrinar que la menor no estava segrestada i que es trobava en eixe domicili per pròpia voluntat, així com que l’amiga que es trobava amb ella era qui, pel que semblava, li havia induït al fet que abandonara el seu domicili familiar i que s’apoderara d’algunes joies i els diners, alhora que podria quedar-se en l’habitatge en la qual havia sigut localitzada.

Els agents després de realitzar una inspecció en el bany van localitzar diverses joies i 1.200 euros dins d’un calcetí i van esbrinar que els diners que faltava li l’havia gastat la seua amiga en telèfons mòbils, roba, calçats, entre altres.

Com a conseqüència de les recerques i després de realitzar diverses comprovacions, els agents van detenir a l’amiga de la menor com a presumpta autora dels delictes de furt i d’inducció de menors a l’abandó del domicili. La menor va ser lliurada a la seua mare.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =